Om oss

B&B - din butik för bal- och brudklänningar

Början på en ny era

B&B startade som Blondy & Blacky 1998 i Alvesta med en vision om att hjälpa kvinnor att känna sig finast på sin stora dag. 2012 flyttade butiken till Växjö, men tvingades tyvärr stänga 2020 på grund av pandemin.

Nu är B&B tillbaka och bättre än någonsin! Vi har en ny butik på nätet och vi erbjuder fortfarande det bästa utbudet av bal- och brudklänningar i Sverige.

Våra balklänningar

Oavsett om du är ute efter en klassisk långklänning eller en trendig kortklänning har vi något för dig. Vi har ett brett sortiment av klänningar i alla prisklasser, från budgetvänliga alternativ till exklusiva designerstycken.

Vi tar även hem unika klänningar som endast finns i ett exemplar i vår butik. Det gör att du kan vara säker på att du är unik på din speciella dag.

Våra brudklänningar

Vi vill att din bröllopsdag ska bli den bästa dagen i ditt liv, och därför erbjuder vi ett personligt och professionellt kundservice. Vi hjälper dig att hitta den perfekta klänningen för din figur och din stil.

Vi har ett brett utbud av brudklänningar från kända designers, och vi kan även hjälpa dig att hitta en klänning från en mindre tillverkare.

Varför handla hos B&B?

  • Vi har ett brett sortiment av högkvalitativa bal- och brudklänningar.

  • Vi erbjuder personlig och professionell kundservice.

  • Vi är en seriös butik som inte sysslar med halvfabrikat eller piratkopior.

Vi vill att du ska känna dig trygg och bekväm när du köper en klänning hos oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta klänningen för din stora dag!